Talentele  primăverii

Peste 20 de colective din întraga țară și interpreți profesioniști au participat în cadrul proiectului ,,Talentele primăverii”. Emoții și amintiri frumaose au fost pentru toți.

     Duminică, la data de 26 februarie, peste 20 de colective artistice din întraga țară și interpreți profesioniști au evoluat în cadrul proiectului cultural ,,Talentele primăverii”, propus de către postul de televiziune online ,,Talent TV Moldova”. Evenimentul a avut loc în incinta localului ,,Capitoles Park” din Chișinău. Acest proiect a avut drept scop promovarea tinerelor talente din Republica Moldova care au îndrăgit cântecul și dansul. În cadrul proiectului un rol important l-a avut și promovarea folclorului autentic. De asemenea în cadrul proiectului au evoluat și interpreți profesioniști cum ar fi: Viorel Mahu, Aurica și Valeriu Cordineanu, Oxana Crăciun, Laurențiu Popescu, Victor Cojocaru, cât și colective de amatori. Putem menționa printre ele: Ansamblul folcloric ,,Bujorelul” de la Casa de Cultură din satul Bujor, condus de către Elena Emilian, ansamblul vocal ,,Firicel de  bucuioc” de la Gimnaziul Bujor, condus de către dl Sergiu Ștefan, Ansamblul de dans filiala ,,Antonești”, Școala de arte ,,M. Bieșu” din Ștefan Vodă, Ansamblul de dans ,,Spicușor” din Pelinia, Drochia. Spectacolul va fi difuzat pe canalele regionale de televiziune din țară și pe canalul oficialde Youtube Talent TV pe data de 8 martie la ora 19:00.

    

,,Ne-am propus prin acest proiect să promovăm tinerele talente din țară, cât și dragostea față de ființa dragă – mama prin cântece frumoase. Dansul, care ne reprezintă ca națiune, la fel este important să-l păstrăm și să-l promovăm. Sperăm ca acest proiect să aibă condinuitate”, a menționat coordonatorul principal de proiect domnul Ion Cernei.

Alexandrina Doboș, elevă

Gimnaziul Bujor

Lasă un comentariu

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe